Telefoni feavea'i
+86 13736381117
I-meli
info@wellnowus.com

O fea le eseesega i le va o ituaiga e fa o lanu masini piano keyboard?

O le piano fa'ainisinia o lo'o iai nei e sau i lanu e fa, o ia mea ta'itasi e fetaui ma se fausaga ese'ese ma maua ai a'afiaga eseese, e aofia ai le leo, mamafa ma lagona lima.
Su'e keyboardKisi keyboard2
O ituaiga e fa o tino e maua mai ai leo eseese ona o le fausaga o le pulou sui, e ala i le lolomi tamatamailima pe a uma ona oloina ma le pepa uʻamea faʻafesoʻotaʻi ma faʻaleagaina ma fetoʻai le tasi ma le isi e maua ai le leo, le mumu mumu ma le axis uliuli. e tutusa, o se laina laina, o lona uiga o le a'a o le leo o le palasitika ma feso'ota'iga pepa u'amea feeseeseai na gaosia e le leo.O le 'au lanumeamata ma le 'au lauti o se vaega o le tino o le 'au, ma o le pulou sui o le 'au lauti fa'afeso'ota'i le 'ie u'amea o lo'o i luga, ma maua mai ai sina leo kiliki.Green axis e sili atu le faʻapitoa, leo e pei o se peni polo e lolomi le mama circlip, i le faagasologa o le fetaomi o le faagasologa, o le vaega paʻepaʻe e faʻafesoʻotaʻi ma le uʻamea faʻafesoʻotaʻi, mafuaʻaga o le deformation uʻamea ma le nofoaga o le vaega paʻepaʻe suiga foi. , ma vaega lanu meamata eseese ona tapuni lea, o le mamafa o le faʻaaogaina o uʻamea e faʻamalamalama manino ai le "faia o latou" leo.

Lona lua, o le mamafa e ese, ae ona o le fausaga o le pulou sui e ese, o lea o le mamafa na gaosia e vaevaeina i ni vaega se fa, i le faasologa, o le muamua o le mamafa, faʻaosofia le mamafa, faʻamalosi parakalafa, paʻi i le pito i lalo o le mamafa, ma le fa ituaiga o uʻamea e eseese. O le mamafa o le ki e fa'alagolago lava i le tautotogo ma le pulou sui.Faatasi ai ma i latou, o le faʻaosoina o le mamafa o le axis lanu meamata e sili ona itiiti, o isi e tutusa, o le faʻaosoina o le axis uliuli e sili ona maualuga, ona faʻasolosolo ai lea o le lanu meamata, axis lauti, ma le mumu mumu, ae o le mamafa o le parakalafa o loʻo i ai i le va. axis lanu meamata ma le lauti axis.

Ituuli uliuli:i le lagona o le sili atu le faamamafa i le tuuina atu o tagata e faaaogāina se saʻo i luga ma lalo, e leai se taofi o manatu faaalia tactile, ma o le faagasologa rebound e mago ma malosi, e masani ona tautala, o le tuuina atu i se tagata se tamatamailima tuusao oomi pea i luga o le lagona tautotogo.

Suiga keyboard3

Tu'u mumu:e mafai ona manatu o le mama mama o le axis uliuli, tutusa saʻo i luga ma lalo, leai se taofi o le paʻi, sili atu le malu ma vaivai i le toe faʻaleleia, o le lagona e tutusa ma le extrusion o le cotton, o le ituaiga paʻi e faʻaauau, o le lolomi lagona mama.

Suiga keyboard4

La'au lauti:Faʻafesoʻotaʻi sili atu le faʻaituau i le tagata faʻaoga i se kiliki laʻititi, parakalafa vaivai le tali faʻaalia o lagona, ma lagona springback e tutusa ma le mumu mumu, taʻutaʻua taʻutaʻua o se faʻafefiloi o le mumu mumu lagona vaivai ma faʻavaivaia le lagona o le lanu meamata palakalafa. , tu'ufa'atasia uiga o le lua, ae le tutusa, i le lua po o morethings lolomi ofisa motu o tagata, e auai i le au lautele, ae fai sina pisapisao, ae e le malosi tele, Ma o le malaga atoa o le la'au lauti lagona pei bungee osooso.

Suiga keyboard5

axis lanu meamata:Fausiaina e pei o se parakalafa o se tasi o le tino o le tino masani, e mafai foi ona fai mai o le sili ona i ai uiga o le masini piano piano tino, i luga o le au e mafai ona tuuina atu i le tagata e faaaogāina se, faia i latou se lagona malosi o parakalafa o tali tactile (percussion faifaipea. e patipati “pa”), o le springback faagasologa o sina taofi, lauiloa manatu taʻu tutusa peni polo, lagona tautotogo pe a oomi, O se lagona o le pao percussion e fausia i le faagasologa o le taimi umi o le taina.

Su'e keyboard7

I se aotelega, afai o oe o se tagata faigaluega tusitusiga, e fautuaina e te filifilia le lauti axis poʻo le mumu mumu e avea ma meafaigaluega gaosiga autu, axis lanu meamata ma le axis uliuli e sili atu ona talafeagai mo tagata taʻaloga.


Taimi meli: Me-28-2021