Telefoni feavea'i
+86 13736381117
I-meli
info@wellnowus.com

Fa'aoga ma fa'apipi'i so'oga uaea

O le a le feso'ota'iga uaea?Feso'ota'i uaea o se ituaiga meafaigaluega e fa'aliliu fa'atasi ai ni uaea e le'i feso'ota'i.O le meafaigaluega e matua saogalemu lava ma e masani lava ona faʻaogaina i le eletise.Ma o le lelei o vaega e matua malosi lava e mafai ona latou tatalia le fiasefulu miliona volts o le mamafa maualuga.

Fa'aoga autu o feso'ota'iga uaea

I se tulaga lautele, o fesoʻotaʻiga uaea e masani ona faʻaaogaina i le va o masini faʻasalalau eseese (e pei o suiga numera eseese, faʻasalalauga faʻailoga i le va o faʻasalalauga faʻasalalau ma fesoʻotaʻiga i totonu o mea faʻapipiʻi photoelectric).Ole taimi nei e mafai ona tatou faʻaogaina i masini fesoʻotaʻiga e tuʻuina atu faʻamatalaga (e aofia ai leo, vitio, fesoʻotaʻiga eletise, ma isi).O feso'ota'iga uaea e lelei lona fa'afu, lea e sili ona lelei le fa'atinoina o le mu.Fa'aleleia tele le saogalemu o feso'ota'iga uaea.Ole taimi nei ua fa'aogaina e le au gaosi mea fa'apipi'i tele-core ua sili atu ona faigofie mo i tatou e fa'atūina galuega uaea.

SM

Fa'agasologa fa'apipi'i o feso'ota'iga uaea

1. E mafai ona faʻamavaeina le fesoʻotaʻiga uaea.Tatala le fesoʻotaʻiga ma faʻaeseese e tusa ai ma fuainumera i luga o le fesoʻotaʻiga uaea.

2, o le tasi pito o le uaea ua paʻu, ona fao lea i luga o le fao ipu ipu o le uaea connector, ma faʻaalia i le va o le 20 cm ma le 30 cm, ina ia o le vaega faʻaalia o le faasipa i lalo ma le itu faalava i le 30 tikeri. i le 40 tikeri.

3, i le taimi nei i le faʻaogaina o le matou faʻamaufaʻailoga i luga o le uaea fesoʻotaʻiga i le ogatotonu o le fesoʻotaʻiga mo le faʻamaufaʻailogaina togafitiga (ia puipuia le leakage i aso timuga poʻo le galue i nofoaga susu).A maeʻa ona faʻafefe, togafitiga faʻamago ea (i lalo o tulaga masani e mafai ona faʻamalosia atoatoa lenei faʻamau i le va o le lua itula i le tolu itula).A maeʻa le faʻamaufaʻailoga, e mafai ona e ufiufi le pito i tua o le soʻo (ia mautinoa e faʻamau ma faʻamau le mama)

4. Ona fa'amama lea o le matou so'oga uaea i se pulumu kopa.I se tulaga lautele, fa'amama le pauta kopa i totonu o le so'oga uaea ma le fa'aofuofu o le uaea.Puipuia le tupu mai o se ta'avale pu'upu'u po'o se tulaga mata'utia.

5. Faʻafesoʻotaʻi vaega o le taʻavale i totonu, vaega o le puipuiga o le uila i fafo ma vaega i totonu o la tatou fesoʻotaʻiga uaea, ona faʻapipiʻi saʻo lea (o lona uiga, faʻapipiʻi e tusa ai ma le faʻatonuga o loʻo i luga).

6. Fa'apipi'i le avanoa o le card i totonu i luga o le uaea feso'ota'iga, ma fa'a'a'a'a mulimuli ane.Ia mautinoa e sasaa atu se aofaiga o kasa mago i totonu.Na'o le fa'atumauina o le mamafa o le ea i totonu i luga atu o le 90%.


Taimi meli: Nov-13-2021