Telefoni feavea'i
+86 13736381117
I-meli
info@wellnowus.com

Ituaiga ma meafaitino o so'oga wafer

O se feso'ota'iga, e ta'ua fo'i o le ulutala po'o le wafer, o se feso'ota'iga o lo'o nofo i luga o se laupapa fa'asalalau lolomi ma e mana'omia ona solder i pine fa'avili.

O mea masani o lo'o i ai pine fa'afeso'ota'i: leai se fa'avae ufiufi (fa'aa'oa'oga: fa'atūina o nila laina), fa'avae ufiufi (ituaiga wafer masani), ituaiga loka fete'ena'i.

so'oga wafer

O le pine o lo'o i ai le feso'ota'iga e patino i le palasitika fa'apitoa mo le si'osi'omaga vevela maualuga, ma e mana'omia le maualuga o le vevela.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaogaina o le nila e faʻaaogaina mo le faʻapipiʻiina o luga o le mauga e tatau ona faʻapipiʻiina e le toe faʻaleleia o meafaigaluega, ma o le vevela e tatau ona oʻo i le 265 °;O le isi o le ituaiga pine e manaʻomia ona faʻapipiʻiina e ala i mea faʻapipiʻi galu, ma o le vevela e manaʻomia e oʻo atu i le 230 °.Afai o le vevela o le palasitika e le mafai ona oʻo atu i le faʻagasologa o le uelo o le a aʻafia ai le faʻaaogaina masani o le faʻaogaina o le fausaga.

so'oga wafer-2

O pine faʻapipiʻi e faʻaogaina mea faʻapipiʻi palasitika: Nylon, polyester, Nylon, maualuga vevela - PBT, polyester - PCT, PPS, LCP, ma isi mea faapena, eseese le suavai i le faagasologa o le faʻaogaina, umi o le tafe o mea palasitika, faʻafefe, vai imbibistion, faʻalauteleina laina. e ese le coefficient, i le atinaʻeina o palasitisi o loʻo i ai le tele o mea e faʻaaogaina e faʻatatau saʻo.


Taimi meli: Tes-16-2021