Telefoni feavea'i
+86 13736381117
I-meli
info@wellnowus.com

O lenei vaega o loʻo faʻamatalaina le tact switch RoHS certification

Tact SwitchRoHS faʻamaoniga faʻamaonia

RoHS o le fa'agataina o le fa'aogaina o nisi mea mata'utia i le eletise ma le eletise.E fa'aliliuina o se fa'atonuga i le Fa'atapula'aina o le Fa'aaogāina o Nisi Mea Mata'utia i Mea Fa'aeletise ma Fa'aeletonika.
RoHS

Aisea e fa'alauiloa ai le tact switch RoHS certification?

O le i ai o uʻamea mamafa e afaina ai le soifua maloloina o tagata i mea eletise ma mea faʻaeletoroni na muamua matauina i le 2000 ina ua maua le cadmium i totonu o uaea o se vaega o taʻaloga taʻaloga maketi i Netherlands.O le mea moni, eletise ma eletise oloa i le gaosiga o le tele o solder, afifiina lomitusi vaitusi o loʻo i ai le taʻitaʻia ma isi uʻamea mamafa leaga.

O a mea leaga ua ta'ua i luga?

O le tusi faamaonia a le RoHS o loʻo lisiina ai le aofaʻi o mea matautia e ono, e aofia ai: polybrominated diphenyl ethers (PBDE), lead (Pb), hexavalent chromium (Cr6 +), cadmium (Cd), mercury (Hg), polybrominated biphenyls (PBB) ma isi.

O afea e amata ai le tact switch RoHS certification?

O le a fa'atinoina e le Iuni a Europa le RoHS i le aso 1 o Iulai, 2006. O mea tau eletise ma fa'aeletoroni o lo'o fa'aogaina po'o o lo'o i ai u'amea mamafa ma fa'avevela afi e pei o le PBDE ma le PBB o le a le fa'atagaina ona ulufale i le maketi a Europa.

O a oloa o loʻo aʻafia i le RoHS tusipasi?

O le RoHS e faʻaaoga i mea uma eletise ma eletise e ono aofia ai mea leaga e ono o loʻo i luga i le gaosiga o le gaosiga ma mea mataʻutia, aemaise lava e aofia ai: Meafaigaluega fale uliuli, e pei o leo, mama mama, vai vevela, ma isi, e pei o pusaaisa, masini fufulu. , ogaumu microwave, DVD, oloa vitio, mea papaʻe fale, ea malulu, CD, TV receivers, oloa IT, oloa numera, oloa fesoʻotaʻiga, mea faigaluega eletise, meataalo eletise, eletise eletise eletise ma le tele o isi oloa, tact switch o se masani masani. tasi.O isi e aofia ai potentiometers, USB sockets, fetuutuunai tetee ma isi.

O le mea lea, e manaʻomia le iloa lelei o le RoHS faʻamaonia le saogalemu o vaega faʻaeletoroni e pei o le tact switch.


Taimi meli: Oke-29-2021