Telefoni feavea'i
+86 13736381117
I-meli
info@wellnowus.com

O le a le galuega fa'afeso'ota'i pogopin?

Pogopin o se fesoʻotaʻiga I le avea ai o se vaega taua o le fesoʻotaʻiga, o lana matafaioi autu o le faʻatautaia o le eletise ma faʻasalalau faʻamatalaga.O lana galuega e aafia saʻo ai le faʻaogaina o le fesoʻotaʻiga atoa.
pogopin

Muamua lava, o le autu autu o le fesoʻotaʻiga o le faʻafesoʻotaʻi, ma e mafai e le pine Pogo ona faʻaauau pea le faʻaogaina o le taimi nei, ma o le taimi nei e laʻititi lava, naʻo le 3A.O lona galu galue i le 12 volts i lalo, o le fesoʻotaʻiga o loʻo i ai se elasticity lelei tele, na faia se sao taua i le fesoʻotaʻiga.

Lona lua, pogo PIN o loʻo iai foʻi ni manaʻoga mo le siosiomaga galue o le masini.O lona vevela galue i le va o le -25 tikeri ma le 75 tikeri, ma pe a teuina, o le vevela foi e eseese i le va o le -40 tikeri ma le 85 tikeri.

O le ola tautua o le masini fesoʻotaʻiga pogo pine e umi tele, e mafai ona tausia le sefulu afe taimi o le faʻaauau pea ona faʻaaogaina, e mafai ona faʻaoga lelei le fesoʻotaʻiga sili atu i le sefulu afe taimi, ma o le tetee o le faʻaulu e itiiti ifo i le 20 ohms.

O le POGO PIN connector e tele mea lelei.E mafai ona tete'e le fa'afeso'ota'i i le vaega galue i le fa'atinoga o le eletise ma fa'asalaina le voltage.

pogopin-1


Taimi meli: Ian-15-2022